Beleef de ultieme High Tea-ervaring bij C’est Marcèl in Almelo

Bij C’est Marcèl, gelegen in het levendige hart van Almelo, is onze High Tea meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring die je deelt met vrienden en familie. Of je nu een speciale gelegenheid viert, zoals een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest, of gewoon wilt ontspannen na een drukke werkweek, onze High Tea biedt voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor de High Tea bij C’est Marcèl?

Een exquise selectie lekkernijen: Onze High Tea is samengesteld met zorg en aandacht, met alleen de meest verfijnde en verse ingrediënten. Van hartige sandwiches tot verrukkelijke zoetigheden, elk item is zorgvuldig gekozen om je smaakpapillen te verwennen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Een sfeervolle en gastvrije locatie: Laat je onderdompelen in de warme en uitnodigende ambiance van onze prachtige locatie in Almelo. Terwijl je geniet van onze heerlijke gerechten, omringd door gezelligheid en gastvrijheid, zul je je direct thuis voelen. Het is de perfecte setting voor een ontspannen middag vol genot en gezelligheid met dierbaren.

Een ruime keuze aan lekkernijen: Of je nu een liefhebber bent van traditionele Engelse scones met clotted cream en jam, of liever verrast wordt met een assortiment huisgemaakte patisserie, onze High Tea heeft voor elk wat wils. Ontdek nieuwe smaken en texturen terwijl je jezelf verwent met onze heerlijke selectie aan hartige en zoete lekkernijen.

High Tea arrangementen in Almelo

Bij C’est Marcèl begrijpen we dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om High Tea. Daarom bieden we een scala aan arrangementen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele High Tea-ervaring met een uitgebreid assortiment aan hartige en zoete lekkernijen, of een luxe variant met champagne om een speciale gelegenheid te vieren, wij hebben het perfecte arrangement voor jou.

  • Coffee & Bite

  • 2-Gangen High Tea

  • 2-Gangen High Coffee

  • Luxe 3-gangen High Tea

  • Luxe 3-gangen High Coffee

Reserveren

Ben je klaar om te genieten van de ultieme High Tea-ervaring in Almelo? Reserveer nu je tafel bij C’est Marcèl via onze website en laat ons je verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom langs en ontdek waarom onze High Tea bekend staat als de beste in Almelo. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een middag vol genot en gezelligheid te bezorgen!

High Tea bij C’est Marcèl

Adres: Ootmarsumsestraat 30, 7607 BD Almelo

Telefoon: 06 18146567

Mail: [email protected]