Over C’est Marcél

C’est Marcèl – Creative Home & Lifestyle is gevestigd in een oud monumentaal pand in het leukste winkelgebied van Almelo: Rondje Noord.

We zitten aan de rand van het centrum en op de benedenverdieping van ons volledig zelf gerenoveerde pand hebben wij onze winkel C’est Marcèl. De winkel is een combinatie van Giftshop, Espressobar en Conceptstore.

In de Giftshop verkopen we originele en vaak duurzame en fairtrade cadeautjes en keuken- en woonaccessoires die je niet zomaar op iedere straathoek vindt. Van koffiemokken tot lamswollen plaids, van kalenders tot creatieve DIY pakketten. Ook voor de lekkerste koffie, thee, chocolademelk, olijfolie, tafelwaters en kruidenmixen kan je bij C’est Marcèl terecht.

In de Espressobar schenken we de lekkerste specialty coffees van Giraffe Coffee Roasters zoals espresso, cappuccino, latte macchiato, baby chino en ga zo maar door. Om in de koffie corner gezellig op te drinken terwijl je om je heen kijkt naar onze zelfgemaakte kunstwerkjes of om mee te nemen als coffee-to-go. Liever een heerlijke groene, zwarte, vruchten, kruiden of rooijbos thee? Of  ben je gek op Matcha, chocolademelk of spicy chai latte? Geen probleem, we zijn van alle markten thuis!

 

Conceptstore

De conceptstore heeft als thema: Zelf maken – Samen maken – Laten maken.

Verder ontwerpen en maken wij originele lampen, kleine meubels en woonaccessoires. We verkopen deze producten die vaak gemaakt zijn van gebruikte of alledaagse industriële materialen die we weer een nieuwe functie en bestemming geven. Daarnaast verkopen we producten die duurzaam en eerlijk geproduceerd zijn en die net weer eens wat anders dan anders zijn.

Kom je snel eens kijken?

Zelf maken

C’est Marcèl verkoopt DIY pakketten om zelf thuis mee aan de slag te gaan of als origineel cadeau weg te geven aan een vriend of vriendin. Ook hebben we diverse losse materialen waar je bijvoorbeeld zelf lampen mee kunt maken of mandala’s haken of wandkleden macrameeën en ga zo maar door. We geven waar dat gewenst is tips en tricks zodat je zelf thuis je eigen creatie kunt gaan maken!

Samen maken

Als zelf doen nou toch wel leuk lijkt en je wilt alleen of met een clubje vrienden / vriendinnen, collega’s of familie een gezellige avond uit en ook nog eens creatief bezig zijn? Kom dan naar een workshop van C’est Marcèl! Op de site vindt je een workshopagenda voor de komende periode. Wil je een aparte avond of ander dagdeel met een groepje komen neem dan contact met ons op, in overleg is heel veel mogelijk!

Laten maken

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal geen zin hebt om zelf iets te maken of dat je echt 2 linkerhanden hebt. Maar je hebt wel een heel gaaf ontwerp in je hoofd of een idee waarmee je iets wilt doen. Kom dan langs en dan gaan we samen aan het ontwerpen en C’est Marcèl zorgt voor de montage.

 

Onze merken