Over C’est Marcél

C’est Marcél – Creative Living is gevestigd in een oud monumentaal pand uit 1890 in het centrum van Almelo.Wij, Marcel en Jeanet, hebben dit pand zelf volledig gerenoveerd en wonen en werken hier met veel plezier.

In de winkel die op de benedenverdieping zit verkopen we originele meubels, lampen en woonaccessoires. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor leuke cadeauartikelen, diverse artikelen op haak- en breigebied en DIY pakketten.

We maken en verkopen originele producten die gemaakt zijn van gebruikte of alledaagse industriële materialen. Daarnaast verkopen we producten die duurzaam en eerlijk geproduceerd zijn en die net weer eens wat anders dan anders zijn.

Conceptstore

In onze conceptstore willen we onze creatieve inspiratie doorgeven aan klanten die op die manier weer bezig gaan met hun eigen interieur. Dat doen we met de volgende leus: Zelf maken, laten maken of samen maken.

Zelf maken

C’est Marcèl verkoopt DIY pakketten om zelf thuis mee aan de slag te gaan of als origineel cadeau weg te geven aan een vriend of vriendin. Ook hebben we diverse losse materialen waar je zelf lampen mee kunt maken en we geven waar dat gewenst is tips en tricks zodat je zelf thuis je eigen designlamp kunt gaan maken!

Laten maken

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal geen zin hebt om zelf iets te maken of dat je echt 2 linkerhanden hebt. Maar je hebt wel een heel gaaf ontwerp in je hoofd of een idee waarmee je iets wilt doen. Kom dan langs en dan gaan we samen aan het ontwerpen en C’est Marcèl zorgt voor de montage.

Samen maken

Als zelf doen nou toch wel leuk lijkt en je wilt alleen of met een clubje vrienden / vriendinnen, collega’s of familie een gezellige avond uit en ook nog eens creatief bezig zijn? Kom dan naar een workshop van C’est Marcèl! Op de site vindt je een workshopagenda voor de komende periode. Wil je een aparte avond of ander dagdeel met een groepje komen neem dan contact met ons op, in overleg is heel veel mogelijk!

Onze merken