Over ons

C’est Marcèl – Gifts, Crafts & Coffee is gevestigd in een oud monumentaal pand in het leukste winkelgebied van Almelo: Rondje Noord.

We zitten aan de rand van het centrum en op de benedenverdieping van ons volledig zelf gerenoveerde pand hebben wij onze winkel C’est Marcèl. De winkel is een combinatie van Giftshop, Espressobar en Conceptstore.

Wat we doen

In de giftshop verkopen we originele en vaak duurzame en fairtrade cadeautjes en keuken- en woonaccessoires die je niet zomaar op iedere straathoek vindt. Van koffiemokken tot lamswollen plaids, van kalenders tot creatieve DIY pakketten. Ook voor de lekkerste koffie, thee, chocolademelk, olijfolie, tafelwaters en kruidenmixen kan je bij C’est Marcèl terecht.

In de espressobar schenken we de lekkerste specialty coffees van Giraffe Coffee Roasters zoals espresso, cappuccino, latte macchiato, baby chino en ga zo maar door. Om in de koffie corner gezellig op te drinken terwijl je om je heen kijkt naar onze zelfgemaakte kunstwerkjes of om mee te nemen als coffee-to-go. Liever een heerlijke groene, zwarte, vruchten, kruiden of rooijbos thee? Of  ben je gek op Matcha, chocolademelk of spicy chai latte? Geen probleem, we zijn van alle markten thuis!

De conceptstore heeft als thema: Zelf maken – Samen maken – Laten maken. Je kunt dus DIY pakketten en allerlei materialen bij ons kopen waarmee je zelf thuis aan het knutselen en klussen gaat. Of je volgt bij ons een workshop als je niet precies weet hoe het moet. En als je geen zin, talent of tijd hebt om iets moois zelf te maken…..dan laat je het ons toch gewoon doen?!

 

Maatwerk

Verder ontwerpen en maken wij originele lampen, kleine meubels en woonaccessoires. We verkopen deze producten die vaak gemaakt zijn van gebruikte of alledaagse industriële materialen die we weer een nieuwe functie en bestemming geven. Daarnaast verkopen we producten die duurzaam en eerlijk geproduceerd zijn en die net weer eens wat anders dan anders zijn.

 

Kom je snel eens kijken?

C’est Marcèl

Adres: Ootmarsumsestraat 30, 7607 BD Almelo

Telefoon: 06 18146567

Mail: [email protected]

Nieuwsbrief

Wil je ook eens per maand nieuws over nieuwe producten, workshops en evenementen ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Over

Verzending en retouren