Social Deal Creatieve workshop

WorkshopActie Socialdeal

exclusief voor Social Deal Vouchers

 

Haak je eigen plantenhanger of wandkleed

Tijdens deze workshop macramé maak je je eigen plantenhanger met Hoooked Natural jute of een plantenhanger met Bobbiny Premium garen.

Heb je zin in een gezellige avond creatief bezig zijn en wil je eens onder het genot van de heerlijkste cappuccino, espresso, latte of thee iets nieuws leren en ook nog een aan het eind van de workshop met een hippe woonaccessoire thuiskomen? Geef je dan snel op! De workshop begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Prijs van deze Social deal actie is € 16,-inclusief materialen & specalty koffie/thee en wat lekkers er bij natuurlijk 🙂

Opgeven kan via de het inschrijfformulier hieronder, we nemen dan contact op over een datum. We hebben plek voor ongeveer 6-8 personen en de workshop gaat door als er zich minimaal 4 personen hebben aangemeld.

Wil je deze workshop met een groep vrienden, collega’s etc. volgen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. In overleg prikken we dan een datum voor een privé workshop met minimaal 4 deelnemers.

Graag bij extra commentaar duidelijk aangeven met hoeveel je komt als er meerdere personen op 1 inschrijving boeken

Ben je benieuwd naar de andere workshops die we geven? Kijk dan eens in onze workshopagenda en bekijk ook eens de andere brei- en haakbenodigdheden in onze webshop!

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[title text=”Meld je aan voor een Social Deal workshop”]

  [/col]

   

   

   

   

   

   

  [col span=”6″ span__sm=”12″]

  [title text=”Meld je aan voor deze Social Deal Actie”]

   [/col]