om en ontdek je verborgen talent voor schilderen tijdens de workshop bloemenvazen schilderen, georganiseerd door Daphne Sombekke van DBSArt Creations  Tijdens deze creatieve bijeenkomst leer je onder begeleiding van Daphne hoe je prachtige bloemenvazen kunt schilderen.

Wil je je vaas professioneel laten afwerken door de kunstenares zelf? Dat kan tegen een meerprijs. Daphne biedt ook de mogelijkheid om je creatie tot in de puntjes te laten verzorgen, zodat het echt een kunstwerk wordt waar je trots op kunt zijn.

De workshop begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.30 uur

Wil je de hobby thuis voortzetten? Geen probleem! In onze winkel zijn ook alle creatieve materialen te koop, zodat je thuis verder kunt gaan met je schilderavontuur. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met schilderen, deze workshop biedt een leuke en ontspannen manier om je creativiteit te uiten en nieuwe technieken te leren. Schrijf je snel in en maak van deze avond een onvergetelijke ervaring vol kunst en gezelligheid!

 

Wil je een privéworkshop? Dat kan! We geven al privéworkshops vanaf 4 personen voor deze workshop een maximum van 8 personen

Neem even contact op via 06-18146567 of [email protected] en dan zoeken we samen een datum uit!