Workshop Milkpaint

Tijdens deze workshop milkpaint ga je aan de slag met Miss Mustard Seed’s Milk Paint. Dit is een poeder op basis van caseïne eiwit ook wel melkeiwit genoemd met daarbij 100% natuurlijke pigmenten waar je water bij doet om er mee te kunnen schilderen.

Je leert op houten huisjes verschillende technieken toe te passen zodat je kunt zien wat de vele mogelijkheden zijn met Milkpaint.
Zo kan je na de workshop bijvoorbeeld die leuke kast of dat vintage plantentafeltje de stijl geven die helemaal bij jou past 🙂 !

Na afloop krijg je uiteraard de door jou geschilderde huisjes mee zodat je ze thuis leuk ergens neer kunt zetten!
Tevens krijg je product informatie mee en is er na de workshop de gelegenheid om de Miss Mustard Seed’s Milk Paint producten aan te schaffen met een korting van 10%

Je hoeft niets mee te nemen wij zorgen voor…

* vier houten huisjes
* alle kleuren van Miss Mustard Seed’s Milk Paint
* al het nodige werkmateriaal
* een schort wat je tijdens de workshop kan gebruiken

De workshop begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Prijs van de workshop is € 30,-
Natuurlijk zorgen wij voor de koffie/thee met wat lekkers van De Gilde Bakker Almelo ;-).

Opgeven kan via het invulformulier rechts, mail, telefoon (06-27474716) een berichtje via Facebook of gewoon in de winkel natuurlijk :-). Om de technieken goed uit te kunnen leggen hebben we in deze workshop plek voor 6 personen! Wil je deze workshop met een groep vrienden, collega’s of familie volgen dan kan dit natuurlijk ook. Een andere dag of datum is dan in overleg ook mogelijk.

Heb je vragen over deze workshop? We horen ze graag en zullen proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden! En benieuwd naar alle kleuren van Miss Mustard Seed’s Milkpaint? Klik dan hier.

Meld je aan voor een workshop