Workshop Haak je eigen woonmand

Altijd al eens willen leren haken? Dat kan, volg de workshop mand haken en ga aan het eind van de avond met een prachtige woonmand naar huis!

Tijdens deze haakworkshop maak je een mooie woonmand met garens van Bobbiny Je maakt zelf de keus of je met Bobbiny Premium wilt haken of het dikke Bobbiny Jumbo garen.

Tijdens de workshop leer je hoe je in het rond haakt en je hebt daarbij de keuze uit 2 steken. Beginners zouden bijvoorbeeld een mand kunnen haken met de vaste steek en de meer gevorderde hakers kunnen bezig met de verdiepte vaste steek. We maken de mand af met stoere leren handvatten en aan het einde van de gezellige avond ga je dus naar huis met je eigen hippe mand!

De workshop begint om 19.00 uur en de workshopprijs hangt af van welke mand je haakt. Dit aangezien de prijzen van de materialen verschillen.

De woonmand van het dunnere Premium garen komt op € 32,50 en de woonmand van het dikke Jumbo garen komt op € 39,95. Dit is inclusief een specialty coffee van de Koffie Karavaan zoals bijvoorbeeld heerlijke cappuccino, espresso, latte of één van de vele theesoorten van Evelief plus wat lekkers erbij natuurlijk!

 

Wil je een privéworkshop? Dat kan! We geven al privéworkshops vanaf 6 personen voor deze workshop een maximum van 8 personen

Neem even contact op via 06-18146567 of [email protected] en dan zoeken we samen een datum uit!